Ladies drawing morning
Ladies drawing morning (Foto: Rineke Kuiper)

Ladies Drawing Morning; tekenen en teaparty gecombineerd

Enschede - Op 4 woensdagochtenden faciliteert Juffrouw Flierefluiter een Ladies Drawing Morning bij SIVE, in de bibliotheek in Enschede. Deze ochtend is een ontmoeting tussen een high tea en een tekenfeest. We beginnen met de introductie van een thema of een kleine opdracht zodat iedereen aan de slag kan gaan en vervolgens gaan we los! 

We gaan tekenen, knippen, plakken, verven. Je mag je eigen materialen meenemen, maar er zijn ook spullen aanwezig. Het doel is, naast gezelligheid natuurlijk, om je creativiteit aan te spreken en vol energie weer naar huis te gaan. We inspireren elkaar en zo komen we verder. 

De juffrouw gaat waarschijnlijk geen technieken aanleren. Behalve als je er echt om vraagt, maar weet wel: ze is geen teken-expert, ze is de teken-facilitator. Kom je ook dingen maken waar je blij van wordt? 

De serie bestaat uit 4 lessen, om de week een les. We beginnen op woensdag 21 oktober, om 10 uur. De lessenserie kost 50 euro. Je kunt je opgeven via rinekekuiper@gmail.com. Je inschrijving is definitief na betaling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden