Masada: sfeervol genieten met een ruime opzet in de tweede vestiging.
Masada: sfeervol genieten met een ruime opzet in de tweede vestiging.

Masada opent een tweede restaurant

Algemeen

Restaurant Masada is een naam die bij veel Enschedeërs bekend zal zijn. Dankzij de uitstekende service en een uitgebreide menukaart scoort men altijd hoog bij Thuisbezorgd. Zo behaalde Masada in 2021 al de felbegeerde titel van ‘Beste restaurant van Enschede’ bij de Thuisbezorgd Awards. Om nog meer mensen te laten genieten openen zij nu een tweede vestiging.

ENSCHEDE - Naast de bestaande vestiging aan de Wethouder Gertbertstraat 61 op winkelcentrum Boswinkel opende Masada op 1 november een tweede vestiging aan de Wethouder Nijhuisstraat 241 in Stadsveld. Aanleiding hiervoor is het steeds grotere aantal bestellingen dat dagelijks wordt ontvangen.
Met de tweede vestiging en tweede keuken is het voor Masada mogelijk om postcodes te spreiden qua bezorging. Dit moet zeker op drukke momenten voorkomen dat mensen te lang moeten wachten op hun bestelling.

Binnenkort zal Masada ook de bezorging splitsen op Thuisbezorgd. Men kan dan apart bestellen uit het lunch- en snackassortiment. Dit moet bestellen nog overzichtelijker maken. Masada bezorgt dan dagelijks vanaf 11.00 uur.
Hoewel veel mensen via bezorging genieten van Masada’s heerlijk diverse menukaart, zijn het ook volwaardige restaurants. Zo kreeg de nieuwe vestiging een ruime, sfeervolle opzet. Deze is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Men kan er ook terecht voor een lekkere lunch met verse broodjes en snacks, naast de bekende shoarma of pizza. Beide vestigingen hanteren dezelfde, uitgebreide menukaart; voor iedere smaak is er wel een passend gerecht te vinden. Dankzij een uitstekende service en gezellige sfeer kreeg Masada door de jaren heen veel leuke beoordelingen van mensen die in het restaurant zelf aten. Ablahad Lahdo, samen met neven Alex en Basel Lahdo eigenaren van de nieuwe vestiging, verwacht dat deze een grote publiekstrekker zal zijn in het winkelgebied. Zeker wanneer er straks in de zomer een mooi terras geplaatst kan worden. Tot nu toe zat er nog geen horeca aan het plein, waardoor de komst van een restaurant als Masada een zekere toegevoegde waarde heeft.


Restaurant Masada is voor dit jaar weer genomineerd voor de Thuisbezorgd Awards. Uiteraard hoopt het team van Masada dat zij ook dit jaar weer de felbegeerde prijs in ontvangst mogen nemen. Hiervoor hebben zij wel de steun van de vele klanten nodig voor de stemronde. Stemmen op restaurant Masada kan via: https://www.thuisbezorgd.nl/awards/2022/nl/search?city=Enschede%20 


Ook kennismaken met de heerlijke gerechten van Masada? Bestellen kan niet alleen via Thuisbezorgd.nl, maar ook via Masada’s eigen website: www.masada.nl Masada heeft daarnaast een eigen bestel-app voor nog meer gemak. Hiermee blijft men op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Bovendien ontvangt men bij bestelling via Masada’s eigen website of app een gratis blikje frisdrank. Probeer dus zeker eens de gebruiksvriendelijke app voor de volgende bestelling!

De belangstelling voor de Enschede Marathon is groot.
Veel meer lopers kiezen voor de hele marathon 21 uur geleden
De Wereld van Carlijn is te zien in Concordia.
Film De Wereld van Carlijn met nabespreking door Carlijn Kingma 26 mrt, 19:49
De kleurrijke dahlia is altijd een aanwinst voor de tuin.
Column Wim Boers: Tuinbezigheden in het voorjaar... 26 mrt, 18:44
Younes Taha in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Veel interlands in aanloop naar derby tegen Heracles 26 mrt, 15:32
Myron Boadu en Daan Rots voor even terug op school.
Spelers FC Twente bezoeken het Bonhoeffer 26 mrt, 14:56
Studentenwoning op de campus van Universiteit Twente.
De mening van Enschede: Een krap woningaanbod in onze stad? 26 mrt, 12:09
Open Huis bij Het Palet en de Triangel. (Foto: Patrick van der Horst)
De Triangel en Het Palet houden een Open Huis 26 mrt, 07:47
VVN houdt een gratis Opfriscursus Fiets. (Foto: Bastiaan Heus)
Opfriscursus Fiets bij Speeltuin Boswinkel 25 mrt, 14:37