Afbeelding

Twentse webshop MaxiAxi.com bemachtigt plek in top 300 grootste webwinkels

Algemeen

Bij MaxiAxi.com, dé Twentse webshop voor betaalbaar licht & geluid, staat de laatste week van november alles in het teken van Black Friday. Na het bereiken van de Twinkle100, de lijst met grootste webwinkels in Nederland, maakt MaxiAxi.com zich op voor de drukste periode van het jaar. ,,We zijn helemaal klaar voor het absolute hoogseizoen”, zegt Sven van Laar, directeur van MaxiAxi.com.

Met de feestdagen in het vooruitzicht staat de drukste periode van het jaar bij MaxiAxi.com voor de deur. Bij de Twentse webshop, die geen fysieke winkel hebben, vind je voor iedere leeftijd leuke sinterklaas- en kerstcadeaus tegen bodemprijzen. In het feestelijke assortiment vind je bijvoorbeeld party speakers, discolampen en DJ gear, terwijl je ook voor gitaren en keyboards voor beginners, DAB radio’s en platenspelers aan het juiste adres bent. Met discolampen worden bijvoorbeeld slaapkamers omgetoverd in een ware disco, party speakers laten studenten het dak van hun studentenhuis er van af blazen, terwijl platenspelers ervoor zorgen dat de oude platencollecties weer van zolder gehaald worden.

Topdrukte rondom feestdagen

Om alle pakketten tijdens de topdrukte rondom de feestdagen op tijd bij de klanten te krijgen, worden de schouders er flink onder gezet. Het voltallige personeel springt bij en helpt tot in de late uurtjes in het magazijn. ,,Ieder jaar staan we in november en december met man en macht in het magazijn om alle pakketjes op tijd de deur uit te krijgen! Samen zorgen we ervoor dat het een feest is om in het magazijn te werken. Letterlijk iedereen helpt mee.”

Plek in de Twinkle100

MaxiAxi.com werd in 2010 opgezet, maar heeft vooral de afgelopen jaren flinke stappen gezet. Dat MaxiAxi.com een spectaculaire groei heeft doorgemaakt, is te zien aan het feit dat ze dit jaar zijn opgenomen in de Twinkle100. De Twinkle100 is een lijst met de 300 grootste webwinkels in Nederland, waarin slechts acht Twentse bedrijven een plek wisten te bemachtigen. ,,Door ons assortiment bijvoorbeeld uit te breiden met keyboards, gitaren en DAB radio’s hebben we maar liefst dertig procent meer omzet vergeleken met vorig jaar. Ons concept blijkt aan te slaan.”

Nóg meer korting tijdens Black Friday!

Rondom de feestdagen ontkom je bijna niet meer aan het jaarlijks terugkerende koopjesspektakel tijdens Black Friday. In een periode waarin vrijwel alles duurder wordt, doet de Twentse webshop er alles aan om producten uit de licht- en geluidsbranche voor klanten betaalbaar te houden. ,,Ons doel is om onze producten áltijd betaalbaar te houden. Nu feestdagen als Sinterklaas en kerst steeds duurder worden, zorgen wij er met fikse kortingen voor dat er alsnog een feestje gebouwd kan worden!”, aldus Van Laar.

Black Friday bij MaxiAxi.com

Tot en met maandag 28 november profiteer je op MaxiAxi.com van buitengewoon hoge kortingen op licht- en geluidsapparatuur. Wees er snel bij, want de Black Friday deals vliegen als warme broodjes over de toonbank! Ga direct naar: www.maxiaxi.com voor de beste deals!

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 2 dec., 09:55
Afbeelding
UNI10 Edelsmid heeft ruime selectie sieraden 2 dec., 07:58
Afbeelding
Disgraced in het Wilminktheater 1 dec., 14:48
Afbeelding
Lisa geeft ruim 2000 oliebollen weg 1 dec., 11:20
Afbeelding
Nieuwe app Rekord.life Enschedese platenzaken 1 dec., 09:33
Afbeelding
Heel Bijzonder wint mooie horecaprijs 1 dec., 08:47
Afbeelding
Beeldenroute eerbetoon aan Cees Willemsen 1 dec., 07:56
Afbeelding
Overdagkoor zoekt lage stemmen 30 nov., 14:54