Foto: PR

Stephanie Struijk vervangt Bertolf tijdens Concordia’s Theater on Tour

Niet de bekende singer-songwriter Bertolf, maar een gelijkwaardig alternatief: Stephanie Struijk vervangt de zieke zanger tijdens de 2020-editie van Theater on Tour. Beide dagen is zij te zien en horen bij het kunstwerk ‘Trechteren’, langs de Zuid-route van de theatrale fietstocht.

Enschede - Programmeur Annemarie: “Bertolf voelt zich niet fit en heeft helaas moeten afzeggen. We moesten daarom als organisatie even snel schakelen. Stephanie Struijk neemt nu zijn plaats in, we zijn heel blij met dit waardige alternatief!” 

Over Stephanie Struijk

Stephanie Struijk kennen de meeste mensen onder de naam ‘Stevie Ann’. Op 18-jarige leeftijd verscheen haar debuutalbum waarmee ze gelijk op het podium van Pinkpop belandde. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. Dit najaar verschijnt haar tweede Nederlandstalige album, Fijn zo. Laat je meevoeren door liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Praktische informatie

Stephanie Struijk is samen met vier andere verrassende acts te zien tijdens de Zuid-route van theater on Tour. Op de Noord-route zijn vijf andere acts te zien. Deelnemers kunnen dus beide Theater on Tour-dagen deelnemen met een andere route. De laatste kaarten gaan nu in de verkoop; het loopt hard!

Meer informatie en tickets: www.concordia.nl/theaterontour 

Theater on Tour is een samenwerking tussen Concordia & Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Enschede, Paul Pella Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden