Foto:

Acro Jazz op een AirTrack

Bij de Enschedese dansschool Focus wordt een unieke les gegeven: Acro Jazz. Deze combinatie van jazzballet, turnen en acrobatiek wordt in Twente alleen bij Focus aangeboden en combineert het beste van dans met coole turn tricks. Met de komst van een AirTrack tilt de studio de lessen naar een hoger niveau.

Enschede - Iedere zaterdag worden trainingen gegeven aan de Zuiderspoorstraat 7. Top-trainster en dansdocente Hille Torenvlied heeft haar passie voor turnen en dans weten te combineren in een uptempo en energieke les. Om haar leerlingen, de lessen en de tricks naar een hoger niveau te tillen, wordt er in de lessen nu gebruik gemaakt van een AirTrack. Met deze lange, opblaasbare mat kunnen uitdagende elementen als een flik flak, salto en radslag zonder handen veilig worden geoefend.

In de beginnersles voor 6-8 jaar om 08:45 uur en in de les voor 8-12 jaar om 09:45 uur zijn nog plekken vrij. Wil je turnen én dansen combineren? Kom dan een proefles volgen.

Voor meer informatie en het plannen van een proefles zie onze website https://www.focusstudio.nl/Lessen/Acro+Jazz of mail naar contact@focusstudio.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden