<p>Rob & Emiel&nbsp; Foto: PR</p>

Rob & Emiel  Foto: PR

Lachspieren trainen bij Concordia en het Vestzaktheater

Enschede - Concordia heeft een vliegende start gemaakt met uitverkochte voorstellingen van Youp van ’t Hek en Javier Guzman. Maar er staan nog meer fantastische cabaretvoorstellingen op de planning! Wat de komende voorstellingen extra leuk maakt is dat er twee aanvangstijden zijn op één avond. Zo hebben meer bezoekers de kans om te komen genieten van de voorstellingen.

Kiki Schippers – Meer (Try-out)

Op vrijdag 18 september is de eerste cabaretvoorstelling in Het Vestzaktheater. Kiki Schippers komt dan langs met een piano, een gitaar, een dijk van een stem en natuurlijk genoeg satire. De wereld wordt daarbij niet gespaard, maar ook zij zelf niet. 

Rob & Emiel – Van Houdini tot Copperfield (Try-out)

Ook op vrijdag 18 september is er magisch cabaret in het Concordia theater. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij van dit duo 14-voudig kampioen goochelen. Laat jij je op charmante manier bedonderen? Leuk voor het hele gezin (vanaf 12 jaar).

Anne Neuteboom – Hit Me Baby One More Time (Try-out)

Maak vrijdag 25 september kennis met Anne, winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015 en ja, ook een millennial. Ongebreideld positief, hoogmoedig, kortzichtig, versprokkeld, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd…. Dat belooft wat. Te zien in Het Vestzaktheater.

Victor Luis van Es – Plan B (Try-out)

Voor wanneer je favoriete cabaretier niet langskomt of is uitverkocht is daar op zaterdag 26 september Plan B. Victor gaat op zoek naar de humor binnen onderwerpen als het klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. En vraagt zich af: hoe mooi is deze wereld nu echt? Was dit altijd al het plan? Wat was plan A en is er eigenlijk een plan B? Te zien in Het Vestzaktheater.

Enschede lacht

Duik 1 oktober mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen de artiesten en een MC je een fijn avondje uit. Te zien in Het Vestzaktheater.

Praktische informatie

Vrijdag 18 september 19.00 & 21.00 uur: Kiki Schippers – Meer (Try-out)Vrijdag 18 september 19.30 & 21.30 uur: Rob & Emiel – Van Houdini tot Copperfield (Try-out)Vrijdag 25 september 19.00 & 21.00 uur: Anne Neuteboom – Hit Me Baby One More Time (Try-out)Zaterdag 26 september 19.00 & 21.00 uur: Victor Luis van Es – Plan B (Try-out)Donderdag 1 oktober 20.00 & 21.30 uur: Enschede Lacht

De voorstellingen vinden plaats in Het Vestzaktheater aan de Walstraat 35, Enschede.

Rob & Emiel zijn te zien in het Concordia Theater aan de Oude Markt 15, Enschede.


Meer informatie: www.concordia.nl & www.hetvestzaktheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden