Heropening Bistro & Wijnbar Bruut Enschede

Aan de Noorderhagen 42 heropent op 17 september Bistro en Wijnbar Bruut haar deuren na de verwoestende brand in januari. 

Enschede - Al bij binnenkomst bij Bruut voel je het; dit is anders. De inrichting, de mensen die je begroeten, de open keuken. Hier word ik vanavond culinair verrast. Een grote glimlach verschijnt op je gezicht en zal er voorlopig niet meer weggaan. Ze nodigen je uit voor het begin van een culinaire reis of een heerlijke avond uit. Nieuw is dan ook de aperitiefruimte aan de voorkant van het pand. Een heerlijke plek om je avond te beginnen of af te sluiten.

Uniek concept
Bistro en Wijnbar Bruut is en blijft een uniek concept in Twente: genieten van klassieke gerechten in een BRUUT jasje in de bistro, loungen in de sfeervolle wijnbar op de eerste verdieping of vanaf het voorjaar genieten van een unieke setting op het stadse dakterras met internationale allure. BRUUT heeft het allemaal en is daarmee een unieke hotspot in het centrum van Enschede voor jong en oud. Ruim een jaar na opening werd de keuken van Bruut zelfs gewaardeerd met 13,5 punt door Gault&Millau. Bruut is dus niet meer weg te denken uit het culinaire hart van Twente. Na een periode van ruim 8 maanden gesloten te zijn geweest kan het team niet wachten om weer open te gaan. Ook het interieur en de huisstijl zijn vernieuwd dus laat je snel verleiden tot een heerlijk avondje Bruut, met liefde.

Passie
Jarno Bruggeman, Ylona Schievink en Chef de cuisine Niek de Weerd en hun team geloven in passie en kwaliteit in de breedste zin van het woord. Dit heeft betrekking op de service die ze hun gasten bieden, de gerechten die ze serveren, de sfeervolle setting en de excentrieke wijnen die ze schenken. BRUUT is vernieuwend, het team ambitieus. Een plek waar gasten die culinair maar toegankelijk willen tafelen, hun hart op kunnen halen. ‘’In verband met de richtlijnen rondom corona wordt er geen feestelijke opening gehouden, maar begroeten we jullie graag snel persoonlijk.’’ 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden