<p><strong>*</strong>Het publiek zit in de PAY.Zaal aan tafeltjes op gepaste afstand op het toneel. Fotograaf: Philip Jansen</p>

*Het publiek zit in de PAY.Zaal aan tafeltjes op gepaste afstand op het toneel. Fotograaf: Philip Jansen

(Foto: )

Voorstellingen van start in aangepast Wilminktheater en Muziekcentrum

De eerste voorstellingen en concerten van het nieuwe theaterseizoen zijn van start in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Dankzij goede voorzorgsmaatregelen kan het publiek veilig en vertrouwd genieten van muziek en theater in een tijdelijke nieuwe setting.

Enschede - Bezoekers worden via diverse ingangen naar binnen geleid en kunnen zelf een drankje van de bar pakken en meenemen naar de zaal. Daar zit het publiek op anderhalve meter afstand van elkaar. In het Wilminktheater en De Kleine Willem zijn gezellige zitjes met tafeltjes gecreëerd en het publiek zit in de PAY. Zaal óp het toneel – een unieke ervaring, want zelden zit je zo dicht bij de artiesten en deel je samen het podium.

“Het is heerlijk om weer naar het theater te kunnen”, vertelt een bezoeker. “Het Wilminktheater is erin geslaagd om met een aantal aanpassingen toch een heerlijk avondje uit mogelijk te maken.” Daniël Janssen, van het Wilminktheater voegt toe: “Eindelijk mogen we weer doen waar we goed in zijn: onze bezoekers een mooie theaterervaring bieden. Dankzij de aanpassingen in onze zalen kunnen we dat ook ten tijde van corona blijven doen. Om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen kunnen er minder mensen dan gewoonlijk in de zaal. We adviseren bezoekers niet te lang te wachten met het reserveren van kaarten, omdat voorstellingen en concerten sneller uitverkocht raken.”

Voor meer informatie & tickets: wilminktheater.nl

*

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden