Gerrie Smits
Gerrie Smits (Foto: Herman Nijhof)

’t Verborgen Theater start met comedy op nieuwe locatie

ENSCHEDE – Na 12½ jaar verhuist ’t Verborgen Theater van Boekelo naar Enschede. Donderdag 24 september trapt het theater af met de Comedy Express in het Mystiek Theater op Rigtersbleek.

 Programmeur Peter Mense is blij met het nieuwe podium en laat weten dat de nieuwe locatie dezelfde sfeer ademt als die in het zoutdorp: “De faciliteiten in Enschede zijn voor het publiek en cabaretiers/comedians een vooruitgang en we kunnen nu zeggen dat we de grootste parkeerplaats van alle theaters in Overijssel hebben”. Door de Corona-crisis werden de voorstellingen van de Comedy Express, Nathalie Baartman, Jasper van der Veen en Glodi Lugungu gecanceld en in overleg met de verschillende impresariaten verplaatst naar andere data.

 Mense is ook bijzonder blij met de reacties van zijn vaste bezoekers, waarvan slechts een enkeling op hoge toon de entreegelden terug eiste: “Vrijwel alle vaste bezoekers hebben begrip voor de verhuizing en beseffen dat stilstand achteruitgang is”. De Comedy Express heeft een Brabants en Amsterdams tintje met Bram Martens, Gerrie Smits (foto), Odette van der Molen en Johan van Gulik. Aanvang: 20.30 uur.

Entree: €.15.—Kaarten verkrijgbaar via: http://verborgentheater.trioticket.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden