Jorienosaurus Academie
Jorienosaurus Academie (Foto: Jorien Schulten )

Jorienosaurus Academie start kinderyoga opleiding

Enschede - De kop is eraf! De allereerste lesdag van de spiksplinternieuw school, Jorienosaurus Academie, zit er op! Deze opleiding in Enschede richt zich op iedereen die met kinderen werkt zoals leerkrachten, pedagogisch medewerkers, kinderfysiotherapeuten en artsen die graag ook de kneepjes van het kinderyogavak willen leren.

4 jaar nadat Jorienosaurus Kinderyoga is gestart werd het tijd om de kneepjes van het vak door te geven zodat kinderyoga en alle positieve effecten zich als een olievlek over Twente en heel Oost Nederland kunnen verspreiden. Aldus Jorien Schulten, oprichter van deze kinderyogaschool.

Jorien heeft in de loop der jaren heel wat kinderen kennis mogen laten maken met yoga. Naast haar vaste lessen kleuter-, kinder-, tiener- en ouder-kindyoga komt ze ook veel op scholen om daar yoga te geven of om teams te trainen yoga in de klas in te kunnen zetten. “Het is een hectische tijd waar veel aan de kinderen getrokken wordt, yoga helpt ze hiermee om te leren gaan en zo dichtbij zichzelf te kunnen blijven wanneer het om hun heen druk is.”

“Mijn wens is dat yoga, mindfulness, meditatie, massage een onderdeel van het dagelijks leven worden zodat we samen toewerken naar een burnoutloze generatie!”

Praktische informatie

De opleiding bestaat uit diverse modules zoals kinderyoga, meditatie, creatief, ademhaling en massage. Zo kan iedere zorgprofessional zijn eigen traject samen stellen. Een module duurt 6 uur en kost €125,- incl. certificaat en lesmateriaal.

Voor meer informatie kijk op jjorienosaurus.nl/academie of mail naar info@jorienosaurus.nl

Jorienosaurus Kinderyoga biedt naast deze workshop verschillende andere lessen aan in Enschede. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden