Flashmob Jerusalema Dance Passion
Flashmob Jerusalema Dance Passion (Foto: Dance Passion)

Flashmob verrassing voor winkelend publiek

Enschede - Het winkelend publiek en de bezoekers op het terras in Enschede werd afgelopen zaterdag aangenaam verrast met een vrolijke flashmob van Dance Passion.

Overal in de wereld wordt Jerusalema gedanst om de liefde te verspreiden. Priscilla Ye nam het initiatief voor deze bijzondere actie. Om te laten zien dat muziek en dans verbindt en om liefde over te brengen op een groot publiek in een tijd waarin dat hard nodig is.

De flashmob was een groot succes. De leden van Dance Passion dansten op de vrolijke muziek van Jerusalema op het Oude markt voor het Eetcafé Bij Flip. Hierbij werd minimaal 1,5 meter afstand gehouden. Enkele voorbijgangers deden zelfs mee. “Wat geweldig om dit te zien, hier wordt ik zo vrolijk van!” aldus een voorbijganger.

Dance Passion geeft Zumba lessen in Enschede en Hengelo. Op vrolijke muziek worden alle spieren aan het werk gezet. Het is goed voor je lichaam en je geest. Wil jij ook meer bewegen op een leuke manier? Geef je dan op voor een gratis proefles via: www.dancepassion.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden