<p>Menzis Singelloop Enschede Foto: Henk Meuwissen</p>

Menzis Singelloop Enschede Foto: Henk Meuwissen

Menzis Singelloop Enschede lanceert eigen app + livestream

ENSCHEDE – 11 september 2020. De Singelloop Enschede heeft een eigen app gelanceerd, die supporters de mogelijkheid biedt zondag aanstaande deelnemers live te volgen. Handig, zeker nu het evenemententerrein in het Volkspark dit jaar uitsluitend voor deelnemers toegankelijk is. Met de app kunnen supporters zien wanneer hún bekende is gestart, waar hij op de singels is en wanneer hij is gefinisht. De app kan gedownload worden in de App Store en Google Play Store. Start en finish kunnen bovendien via een livestream op Facebook en de website van de Singelloop bekeken worden.

Singelloop Enschede 2020-App

Voor het eerst biedt de Menzis Singelloop Enschede een eigen app aan. Met de app kunnen deelnemers hun fans uitnodigen hen te volgen tijdens de wedstrijd. Dat kan op basis van startnummer of naam. Er worden notificaties gestuurd bij de verschillende starts, een finisher-selfie kan gemaakt worden en ook het klassement van de wedstrijdatleten kan op de voet gevolgd worden. De app laat supporters weten wanneer hún bekende van start is gegaan. Zo weten zij wanneer ze langs de singels kunnen gaan staan om te kijken, uiteraard op 1,5 m afstand van elkaar.

 Download de app hier:

Google Play (Android)

App Store (Apple)

Live uitzending op Facebook

 In samenwerking met TRIMM worden de beelden van de Singelloop live uitgezonden via de Facebookpagina en website van de Singelloop. Supporters die de deelnemers op de singels aanmoedigen, kunnen de lopers vervolgens vanuit huis via Facebook zien finishen in het Volkspark.

Gespreide starts

Dit jaar wordt er gespreid gestart. De Menzis Singelloop start om 09:00 uur, 09:30 uur, 10:00 uur en 10:30 uur. De wedstrijdatleten en deelnemers aan de Djopzz Bedrijvenloop starten om 11:15 uur.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden