Een ritmische Dansoefening in tweetallen
Een ritmische Dansoefening in tweetallen Foto: eigen collectie

Feestelijke Vivencia op 19 april, 10.00 in Enschede.

vrijdag 19 april 2024 10:00 tot 12:00

19 april dit jaar zou Rolando Toro Araneda, de grondlegger van Biodanza 100 jaar zijn geworden. Dit feit wordt wereldwijd gevierd met feestelijke dansworkshops. 

In Enschede kan je vrijdagochtend 19 april mee dansen met deze feestelijke vivencia.

Een ideale gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met Biodanza. 

Houdt je van muziek en bewegen en wil je meer vitaliteit, ontspanning en levensvreugde ervaren in je leven, dan nodig ik je van harte uit om met deze dansvorm kennis te maken. Alleen op 19 april kan dat voor 5 euro. (Normaal is een proefles 10 euro.) 

Op vrijdagochtend 19 april zal ik een kwartier toelichting geven op de methode van Biodanza, vervolgens geef ik een korte, feestelijke dansworkshop van een uur. Na afloop is er ruimte om na te praten met een kopje thee en koekjes. 

Praktische informatie:

Start dansworkshop: 10.00, zaal open vanaf 9.45

Locatie: Muziekatelier van Prismare in Enschede

Bijdrage 19 april: vijf euro. (Contant of via tikkie)  

Aanmelden: Graag via app naar Marieke Annink 06 3305 7677  

Meer info: www.taichidans.nu

Nationale Biodanzaweek 13-21 april

In heel Nederland vieren we in deze week (13 t/m 21 april 2024) de 100ste geboortedag van Rolando Toro Araneda, de grondlegger van biodanza. Overal in het land worden workshops gegeven waar je biodanza kunt komen proberen. Het wordt groots, verbindend, hartverwarmend en (dus) onvergetelijk. Je bent van harte uitgenodigd om een Biodanza workshop bij te wonen en te ervaren wat Biodanza voor jou kan betekenen.