Afbeelding
Foto: Gill Bollegraf

DNA Yoga en Meditatie

zondag 3 maart 2024 10:00 tot 12:00

Zondagmorgen 3 maart is de derde DNA met Gill Bollegraf en Marion Bouwhuis waar Mindfulness mediatie en Yoga oefeningen samenvloeien. Verwacht klassieke Yoga asana’s, zitten, staan, liggen en “lopen in aandacht” oefeningen plus andere vormen van meditatie zoals “kalmte & concentratie”, mantra-meditatie of visualisatiemeditatie om diepere lagen van rust te ontdekken. De focus ligt komende zondag op evenwicht en concentratie.

De lessen zijn voor beginners en voor gevorderden.

Tijd : 10.00 – 12:00  uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Locatie:  Ruimte voor Balans aan de Potsweg 15a, 7523 CA, Enschede

Eten &drinken: Inclusief (kruiden)thee, water en fruit/snacks.

Voor alle informatie en opgave:

https://houseofmindfulness.nu/dna/