Music All
Music All Foto: Arjan Kremer

Een gratis spetterende musicalavond

vrijdag 29 september 2023 20:00 tot 22:20

Op vrijdag 29 september, 20.00 uur, in de Ontmoetingskerk te Enschede, zingen en spelen de sopraan Marjan Vleeming, musicalvereniging Music All en het Politiekoor Twente, bekende musical melodieën. De muzikale leiding is in handen van Leo Bekendam.

Music All Enschede is een enthousiaste en levendige amateur musicalvereniging met leden van alle leeftijden. Samen delen ze de passie voor musical! Elke twee jaar zetten zij een spetterende musical van hoog niveau op de planken.  Van Beauty and the Beast tot Big Fish. Vanaf dit voorjaar wordt er hard gerepeteerd voor de productie Legally Blond die op 21 en 22 maart 2024 in de Schouwburg in Hengelo in première gaat.  

Marjan Vleeming heeft in het land naam gemaakt als sopraan. Vanaf haar vroege jeugd heeft ze in Enschede gezongen en heeft hier ook haar conservatoriumopleiding gevolgd. Zij zal solistisch optreden als ook gezamenlijk met beide koren.

De mannen van het Politiekoor Twente zijn organisator van dit concert en zingen al 75 jaar in binnen- en buitenland. Het jubileum werd gevierd met een concert in een uitverkocht Muziekcentrum.  Het koor zingt vier stemmig en het repertoire bestaat uit lichte herkenbare muziek

De avond wordt muzikaal begeleid door het combo van het Politiekoor. Voor dit concert is hier aan toegevoegd Barbera Vinke-Deinum op cello en Martin van Limbeek op gitaar.

De muzikale leiding van dit concert is in handen van Leo Bekendam. Deze Enschedese dirigent is ervaren in grotere producties.  Leo is dirigent van meerdere muziekgezelschappen waaronder Music All en het Politiekoor.

Vrijdag 29 september 2023, aanvang 20.00 uur

Ontmoetingskerk, Varviksingel 139 Enschede

Het gratis concert is mede mogelijk gemaakt door Politie Nederland en de Gemeente Enschede