QR code voor het bestellen van kaarten op  onze website
QR code voor het bestellen van kaarten op onze website Foto: nvt

Openluchtspel De Vriendschap - Teesinkbos Boekelo

vrijdag 7 juli 2023 20:00 tot zaterdag 15 juli 23:30

In een verrassend decor wordt een bruegheliaans , laat-middeleeuws spektakel opgevoerd. Een komisch volksstuk in vijf bedrijven. Houthakker/wagenmaker Ulke leeft met vrouw en vier kinderen in armoedig huisje aan de rand van een groot woud. Daar leeft ook Ulke’s broer Drikus die zich alleen maar in ‘geleerde’ boeken verdiept. Dit leidt tot een confrontatie en Drikus vertrekt. Aan de rand van het woud staat ook het zomerverblijf van de koning. Deze verschijnt met z’n hofhouding bij dit kasteel. De koning heeft een probleem met een nagelaten geldschat, want hij kan geen toegang krijgen tot het vermogen. Wie gaat dit raadsel ontrafelen….??? En wat zijn hiervan de gevolgen…..??? Verder ontstaan tussen de twee leefwerelden de nodige verwikkelingen en wat betekent de terugkeer van Drikus….??? Centraal figuur in dit verhaal is Rypke Simpel. Rattenvanger, simpel van geest, leeft in een boomhut en hem maakt het niet uit of hij met de koning praat of een eenvoudige arbeider

Openluchtspel Krom Recht De Vriendschap

Locatie: “Het Teesinkbos”

Ingang:  Sportpark De Zweede, Boekelosestraat 275, Boekelo.

Aanvang: 20.00 uur

 

U bent welkom vanaf 19.00 uur.

Kaartverkoop online via www.devriendschap.com of scan QR code.


Kaarten kosten 17,50 euro en kinderen tot 12 jaar betalen 10,00 euro.