logo ixta noa
logo ixta noa Foto: website ixta noa

Gezamenlijke bijeenkomst Stichting Intercultureel Vrouwencentrum en Ixta Noa

maandag 26 juni 2023 10:45 tot 14:00

Op maandag 26 juni houden Ixta Noa en SIVE een gezamenlijke bijeenkomst voor vrouwen om de organisaties aan elkaar voor te stellen. Ixta Noa is een organisatie die via ervaringsdeskundigen mensen helpen die psychisch steun nodig hebben. Ixta Noa betekent ‘Ik sta nieuw’ en heeft als motto ‘Ixta Noa verandert jezelf’. . Ixta Noa heeft vestigingen door het hele land, onder andere ook in Enschede.

Bij Ixta Noa werken mensen die zelf een psychisch moeilijke periode in hun leven doorgemaakt hebben. Hun ervaring met het herstel hiervan zetten zij in om anderen hierin te helpen hun weg te vinden. Je kan bij Ixta Noa binnenlopen voor eenmalig advies, individuele begeleiding krijgen, deelnemen aan groepsbijeenkomsten, of zelf aan de slag als één van hun ervaringsdeskundigen. Neem voor meer informatie ook alvast een kijkje op de website van Ixta Noa zelf: https://www.ixtanoa.nl/

Programma

Het programma is als volgt:? 10:45-11:00: Verzamelen bij SIVE. Gezamenlijk vertrek naar Ixta Noa (Molenstraat 36, Enschede)? 11:00 – 12:30: Interactieve voorlichting over Ixta Noa? 12:30 – 13:00: Pauze? 13:00 – 14:00: Voorlichting over SIVE.

Informatiebijeenkomst is gratis te bezoeken. Je kunt je opgeven via: coordinator@sive.nl