Landgoed De Weele
Landgoed De Weele Foto: Mandy Bollegraf

Midzomerwandeling met tuindiner

vrijdag 23 juni 2023 17:00 tot 21:30

Zoals elk jaar viert Theetuin De Oale Zessprong in Usselo op de vrijdag na de zomerzonnewende weer ‘midsommar’, net als in Zweden. De start van de zomer wordt op deze vrijdag 23 juni gevierd met hun eigen midzomeravondwandeling naar het Boekelose Landgoed De Weele. Na afloop staat er in buffetvorm een tweegangen-tuindiner klaar met o.a. verse maaltijdseizoenssoep (twee keuzes) met huisgebakken r?ozemarijn-zeezout-dipbroodjes, hartige taart, m?oestuinsalade en een zomerse miniproeverij als dessert. De prijs is €27,50 p.p. incl. tuindiner, onbeperkt thee/koffie, een flesje huisgemaakte ijsthee voor onderweg en een routebeschrijving met leuke weetjes over de omgeving.


Het start- en eindpunt van de wandelroute is in de theetuin. De route is ong. 6,5 km. lang (ong. 1,5 uur). Starten kan tussen 17:00-18:00 uur. Reserveren noodzakelijk en kan t/m 21 juni via 06-83539869, bij voorkeur via WhatsApp. Er is beperkt plek. Meer info vindt u op www.deoalezessprong.nl.