Afbeelding
Foto: Theatervereniging NEST

Fresh Start: A Space Show

zondag 11 juni 2023 15:00 tot dinsdag 13 juni 22:00

EN: A cargo freighter on its way to the planet Phobos. A crew in charge of a failing ship with a disruptive cast of passengers. Will they be able to reach their destination when the long reaching arm of their corporate overlord throws them off course? Or will this be the beginning of the end?

From the makers of The Worst One Yet comes a new exciting performance. Over a period of four months the group of ambitious students created their own original play. Attempting to combine having fun with intense dramatic moments through sheer unhinged creativity. The result: a blend of genres, humorous absurdity, and catastrophic meltdowns.

NL: Een vrachtschip op weg naar de planeet Phobos. Een bemanning aan het hoofd van een falend schip met een ontwrichtende groep passagiers. Zullen ze hun bestemming kunnen bereiken wanneer de lange arm van hun corporate overlord hen uit koers gooit? Of zal dit het begin van het einde zijn?

Van de makers van The Worst One Yet komt een nieuwe spannende voorstelling. In vier maanden tijd creëerde de groep ambitieuze studenten hun eigen originele toneelstuk. In een poging om plezier te combineren met intense dramatische momenten door middel van pure ongecontroleerde creativiteit. Het resultaat: een mix van genres, humoristische absurditeit en catastrofale inzinkingen.