Afbeelding
Foto: IVN Enschede

IVN Slootjesmiddag Zweringbeekpark op 10 juni

zaterdag 10 juni 2023 13:00 tot 16:00

IVN Enschede organiseert op zaterdagmiddag 10 juni tussen 13.00 en 16.00 uur weer de jaarlijkse Slootjesmiddagdag in het Zweringbeekpark. Een leuke en leerzame activiteit voor kinderen en hun (groot)ouders om meer te weten te komen over de (onder)waterwereld in onze woonomgeving.

Wij staan dan klaar met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten om je alles te leren over het leven in de sloot. Zoek de grote spinnende watertor, ontdek wie er in de zomer op het water kan schaatsen en probeer de snelste zwemmers van de sloot te vangen, bekijk watervlooien onder een microscoop, ga  met ons op een spannende zoektocht naar het (onder)waterleven in het Zweringbeekpark. Je mag ook je eiegn schepnetje van thuis meenemen. 

De activiteit is bij de vijver gelegen in het Zweringbeekpark, vlk bij de wijk Ruwenbos en het Ommerbos, 7543 GJ. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.