wandelgroep SIVE
wandelgroep SIVE Foto: Amy Elenbaas

De wandelgroep van SIVE is weer van start gegaan

vrijdag 26 mei 2023 12:00 tot zaterdag 22 juli 14:00

SIVE gaat weer van start met haar wandelgroep voor vrouwen!

SIVE (Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede) is weer van start gegaan met haar wandelgroep. Vanaf vrijdag 26 mei wandelen we elke vrijdag onder begeleiding van een vrijwilligster in en rond het centrum van Enschede. Samen bewegen is leuker! Dit motto past perfect bij de Wandelgroep van SIVE. De wandelgroep is beweging én gezelligheid in één. Loop gewoon een keertje mee, dan ontdek je vanzelf of onze wekelijkse wandelgroep iets voor jou is. Je bent niet verplicht elke week mee te lopen.

Het doel van de wandeling is om lekker bezig te zijn, het gaat niet om presteren.  

Tussen 12:00 en 12:30 is de inloop in onze huiskamer op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek Enschede. We ontvangen jullie met een lekker kopje koffie of thee. Daarna start de wandeling. De vrouwen bepalen ter plekke de route en hoe lang ze gaan wandelen.

Lijkt het je leuk om mee te wandelen?

Meld je dan snel aan via info@sive.nl Voor vragen kan je ons altijd bellen van woensdag t/m vrijdag op 053-4347442.  

SIVE is een organisatie voor én door vrouwen. SIVE brengt vrouwen bij elkaar en helpt hen vanuit eigen kracht te groeien, te ontplooien en te ontwikkelen. SIVE heeft een plek op de eerste verdieping van de centrale Bibliotheek Enschede. Voor meer informatie:www.sive.nl