El Tamango
El Tamango Foto: El Tamango

kom argentijnse tango dansen bij el tamango

donderdag 6 april 2023 17:45 t/m 18:45

Kom tango dansen bij El Tamango! 

Leer de passievolle en elegante Argentijnse tango dansen onder begeleiding van onze zeer ervaren dansdocent Bettie Bolks. De cursus van 10 lessen start op donderdag 6 april bij De Tor in Enschede. De eerste les is een proefles daarna besluit je of je door wilt gaan. Aanmelden via: aanmelden@eltamango.nl. 

Voor meer informatie zie onze website www.eltamango.nl

El Tamango is een enthousiaste tangocommunity in Enschede. Allemaal hebben we de Argentijnse tango in ons hart gesloten. De dans die draait om contact maken en communicatie en het samen kunnen genieten van dansen op prachtige tangomuziek. Iedereen die de Argentijnse tango wil leren dansen, is welkom. Of je nu een beginner bent of een (meer) gevorderde danser, met of zonder danspartner. We bieden een variatie aan lessen en workshops. Elke 2e zaterdag van de maand is er een Tangosalon. Je bent van harte welkom!