Dylan Ahern, Anton de Bies en Dorien van Gent
Dylan Ahern, Anton de Bies en Dorien van Gent Foto: De Kiesmannen

Ga samen met De Kiesmannen ‘Op zoek naar Europa’ in

dinsdag 25 april 2023 20:30 tot 22:00

De voorstelling neemt de bezoekers mee op een reis vol muziek en verhalen van de Brusselse torens naar de rafelranden van het continent. ‘’Want het stormt in Europa: de Britten kozen hun eigen pad, de Hongaren breken de rechtsstaat af en er woedt een verwoestende oorlog in Oekraïne. Europa weet zich amper raad met de grote uitdagingen van vandaag, maar vooral niet met zichzelf’’, zo laten de Kiesmannen weten.

De Kiesmannen maakt impactvolle theatershows, programma’s en podcasts om politiek voor jonge mensen tot leven te brengen. Eerder stonden ze met hun shows in een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen en Europees Parlement.

Tijdens deze voorstelling gooit De Kiesmannen het roer om. Onder begeleiding van regisseur Leopold Witte ontrafelen acteurs Anton de Bies, Dorien van Gent en Dylan Ahern het Europese verhaal door middel van spel, muziek en humor.