Sasja van der Oord begeleidt de avond op gitaar en diverse klankinstrumenten
Sasja van der Oord begeleidt de avond op gitaar en diverse klankinstrumenten Foto: R. van Vledder

Helende Stem & Mantra Zang Avond

zaterdag 1 april 2023 20:00 t/m 21:45

De Helende Stem & Mantra Zang avond wordt gevuld met mooie verbindende zangvormen, stembevrijding, meditatie, mantra’s en harte liedjes zijn en er is ruimte voor ontspanning en beweging voor je lichaam. Iedere samenkomst is uniek en wordt afgestemd op het moment. We laten onze harten zingen in verbinding en ontdekken hoe de klanken willen stromen vanuit het magische moment van Nu.

Het vindt plaats in de prachtige klankkleuren van een voormalige schoolhal in Lonneker. 

? De deur gaat open om 20:00 bij en we starten om 20:15. Er is bij de inloop tijd om aan te komen met warme biologische thee en (vegan) lekkers. We sluiten de samenkomst af in stilte rond 21:45.

Bijdrage: €20

Tickets verkrijgbaar via Hipsy:  ww.hipsy.nl/sasjamayura

Directe link: https://hipsy.nl/event/12552-helende-stem-mantra-zingen-avond

Gegevens en meer info ontvang je na aanmelding. Bij vragen mail naar info@mayura-healing.com.  Sluit je ook aan?

Tot zings!

 *Algemene info:

Het samen mantra zingen kun je zien als een meditatievorm. Door het herhalend zingen van teksten kun je meer verstilling, zuivering en vrijheid gaan ervaren in je geest. Iedere mantra is uniek en heeft zijn eigen betekenis, werking en trilling. Centraal staat de ervaring in verbinding met elkaar. 

Sasja zet daarbij naast haar stem en gitaar ook regelmatig diverse klankinstrumenten in zoals de fluit, klankschalen, een oertrommel of de Tanpura. 

De workshop is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben of ‘goed’ te kunnen zingen. Iedere keer zijn de klankkleuren weer anders en dit maakt het samen (mantra) zingen prachtig uniek. 

Muziek zit in ons allemaal en de mogelijkheden zijn eindeloos!