Logo
Logo Foto: P.v.d. Arend

Lonnekernaren Zomiac concert

zondag 19 maart 2023 16:30 tot 17:30

Zondagmiddag 19 maart aanvang 16.30 uur. Kapel Dorpsstraat 44 Lonneker

Op deze zondagmiddag is er een sfeervol muziekprogramma in de “Kapel uit Liefde”. Muzikale Lonnekernaren laten van zich horen vocaal en instrumentaal op het laatste concert van dit seizoen van Zomiac Lonneker. Iedereen is van harte welkom.

De muzikale Lonekernaren Matthijs, Rixt, Eline, Ian, Veerle, Marlies, Gijs, Jasper, Olivier, Rifka, Ewout en Suzanne spelen voor U op de instrumenten zoals fluit, harp, viool, cello, accordeon, saxofoon, gitaar en piano.

ZOMIAC bestaat uit zes enthousiaste vrijwilligers die de ZOndagMIddagACtiviteiten organiseren.

De kapel “Uit Liefde” aan de Dorpsstraat 44 te Lonneker is geopend vanaf 16.00 uur. Het driekwartier durende concert start om 16;30. Vol is vol. Na afloop is er een meet & greet met de musici onder het genot van een kopje koffie/thee.

Uw vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt zeer gewaardeerd. 

Meer informatie op de website www.zomiaclonneker.nl    

En Zomiac op Twitter: zomiac lonneker