De Oude Matheüs met een bijzonder mooie akoestiek
De Oude Matheüs met een bijzonder mooie akoestiek Foto: G. Dubbink

Jubileumconcert Lekker Zingen Koor met Bennie Waanders

zaterdag 18 maart 2023 15:00 tot 16:30

25-jarig Lekker Zingen Koor uit Enschede geeft jubileumconcert in de Oude Mattheüs in Eibergen

Op zaterdag 18 maart 2023 om 15:00 uur geeft dit 30 leden tellende gemengde koor een jubileumconcert onder leiding van Tim de Man. Met een gastoptreden van Bennie Waanders op saxofoon.

Het Lekker Zingen Koor zingt een divers repertoire; klassiek, volksliedjes, spirituals, lichte muziek en canons uit allerlei landen. Sinds een jaar of negen leidt de veelzijdige musicus en enthousiaste dirigent Tim de Man dit koor. Bennie Waanders heeft een lange carrière als muzikant en saxofoondocent achter de rug. Zijn spel is meeslepend en mooi. Het wordt een gevarieerd concert in de prachtige en akoestisch bijzondere Oude Mattheüs in het centrum van Eibergen.

Er wordt geen entreeprijs gevraagd, maar een vrije gift is zeer welkom. Als u wilt komen meldt u zich dan even aan via contact@lekkerzingenkoor.nl, dan staat er een stoel voor u klaar en iets lekkers bij de koffie/thee in de pauze.