Tekengroep dinsdagochtend
Tekengroep dinsdagochtend Foto: Bert van Eekelen

Teken - en schilderles bij Nivon Enschede

dinsdag 7 februari 2023 9:30 tot dinsdag 18 april 11:30

Bij Nivon natuurvrienden Enschede zijn twee vaste groepen Tekenen en Schilderen.

De lessen zijn in de grote zaal Nivon gebouw, Dotterbloemstraat 120 7531 TE Enschede.

In beide groepen is plaats voor nieuwe deelnemers.

Aanmelden kan alleen via info@nivon-enschede.nl 

Er zijn groepen die dinsdagochtend (9.30 – 11.30 uur ) en vrijdagochtend (10.00 – 12.00 uur) bijeenkomen. De docenten zijn dhr Willy Volkering en Mw Toos Sturm.

Voor informatie en aanmelden kunt e-mailen naar info@nivon-enschede.nl  

Deelnemers zijn op verschillende manieren bezig. Er wordt gewerkt met aquarelverf, acrylverf, houtskool, krijt, en natuurlijk met potlood en pen. Waar nodig is er hulp van de docent.

Deelnemers aan de teken -en schilder lessen betalen voor tien lessen €55,- en/of voor twintig lessen €110,-.  Niet leden betalen voor tien lessen €70,- en/of voor twintig lessen €140,-

De eerste lesdag van een deelnemer is een kennismaking les. Als een deelnemer na het volgen van de eerste les besluit te stoppen, dan hoeft die proefles niet te worden vergoed. Blijft een deelnemer aan een cursus ook de volgende lessen volgen, dan dient vóór de tweede les de vereiste bijdrage voor het aantal te volgen lessen te worden betaald door het bedrag over te maken op het rekeningnummer NL34INGB0000818767 t.n.v. Nivon afd. Enschede, met vermelding van: de gevolgde cursus (tekenen dinsdag of vrijdagochtend)