olieverf schilderij van een leerling. Stijl: impressionistisch winters dorpsgezicht
olieverf schilderij van een leerling. Stijl: impressionistisch winters dorpsgezicht Foto: atelier Erik van der Endt.

Buiten de lijntjes kleuren: schilder-tekenlessen atelier Erik van der Endt.

donderdag 2 februari 2023 10:30 tot dinsdag 20 juni 12:30

Start cursus tekenen/schilderen voor beginners en gevorderden

Atelier Erik van der Endt

Koning Winter heerst, dus is het weer tijd voor de binnen- activiteiten! Wat is er mooier dan een kleurrijk schilderij, een tekening  of een kleurrijke paper-cut-out (Matisse/Keith Haring workshop voor groepen) te maken waar je trots op kunt zijn? Helemaal in deze stressvolle tijden een vast moment, waarop fijne dingen centraal staan.   Aan het begin van het nieuwe jaar starten we met nieuwe groepen. Hier ligt je kans!

Bij teken- en schilderatelier Erik van der Endt zijn zowel beginners als gevorderden  welkom. 

Je krijgt individuele aandacht en begeleiding. Het gemengde karakter van de groepen inspireert en motiveert. Leer om je kleinkinderen te tekenen, of je huisdier, je favoriete landschap of een zelfportret, of verdiep je in de techniek van het tekenen en schilderen. Wij werken in tien lessen (of korter) naar een mooi resultaat toe.

Kom voor een gratis proefles en beoordeel zelf hoe het is te werken in een echt schildersatelier met prachtig licht. De authentieke locatie en sfeer van de oude Volksparkschool, nu Stichting” De Kunsthaven”, is een inspirerende omgeving waar professionele kunstenaars werken.Kleur je graag wat buiten de lijntjes. geen probleem. Dan ben je hier op de juiste plek!  Maak er op deze manier ook  een beetje deel van uit, velen gingen je voor!

 Voor groepen die aan een gezamenlijke activiteit deel willen nemen , zijn er workshops op aanvraag.

Ruime parkeergelegenheid voorhanden.

Voorlopige data: Donderdagochtend en vrijdag(optioneel bij voldoende aanbod cursisten ook dinsdag en donderdagavond).

Voor meer informatie en aanmeldingen: 0647650874- mail: foolscircle@gmail.com