The Worst One Yet: Een voorstelling door Theatervereniging NEST

vrijdag 10 februari 2023 20:00 tot zaterdag 11 februari 15:00

Een groep mensen wordt bij elkaar gebracht om hun verschillen te overwinnen en hun overeenkomsten te ontdekken. Zullen ze zichzelf en elkaar kunnen vinden in de kluts van het kletsen, drinken en dansen voordat het feest afgelopen is?

“The Worst One Yet” is een toneelstuk volledig geschreven en opgevoerd door de studenten van de TheatreLab groep van Theatervereniging NEST. Het is geregisseerd door Jasper Kolnaar en Julia de Klerk, twee leden die regisseurs zijn geworden. De voorstelling volgt een gevarieerde groep personages die worden meegenomen in een emotionele achtbaanrit, vol verrassingen, hilariteit, tragedie en zelfs een beetje mindfuckery.

Kaartjes kunnen aan de deur worden gekocht, en vooraf worden gereserveerd via de website. De voorstelling wordt gespeeld in het Agora theater in het Vrijhof gebouw van de Universiteit Twente. De inloop begint 30 minuten voordat de deuren sluiten. Op vrijdag sluiten de deuren om 20:00 uur en op zaterdag om 15:00 uur. Voor en na de voorstelling zijn drankjes verkrijgbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden op maximaal 5 minuten loopafstand, bij Bastille of bij het U Parkhotel. De voorstelling is in het Engels.