terug van weggeweest ...

vrijdag 10 februari 2023 17:00 tot 19:00

Stamppottenbuffet vrijdag 10 februari a.s.

Terug van weggeweest …   stamppottenbuffet in ’t Trefpunt – Spechtstraat 32                                                                                                                                        

Vanaf 17.00 u. bent u – op vrijdag 10 februari  - van harte welkom op Spechtstraat 32. Daar heeft u een ruime keuze uit boerenkool, zuurkool, hutspot, erwtensoep, chili con carne, gehaktballen, stukken worst … te veel om op te noemen. Voor een aardig prijsje kunt u eten wat u maar wilt!

Ook houden we deze avond onze grote verloting, met prachtige prijzen (o.a. een elektrische raamwisser en veel andere mooie cadeaus). Loten zijn te koop op deze avond.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor Stichting Mensenkinderen. In Moldavië, Albanië en de Oekraïne is deze stichting actief met hulpverlening aan de allerarmsten, die dreigen om te komen door honger en kou. Onze opbrengst gaat naar het project ‘gaarkeukens’. Dagelijks worden daar warme maaltijden bereid voor hen, die dat zo nodig hebben.

Ons stamppottenbuffet is altijd een heel gezellig evenement. Iedereen is van harte welkom!