Afbeelding
Foto: artez

Gratis Kerstconcert ArtEZ Conservatorium

donderdag 21 december 2023 12:30 tot 13:30

Donderdag 21 december verzorgt het ArtEZ Conservatorium haar jaarlijkse kerstconcert; een kerstvariant op de reguliere lunchconcerten die ArtEZ i.s.m. het Wilminktheater organiseert. Het concert vindt plaats in de St Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat 115 in Enschede.
In een voorstelling van een uur komen allerlei artiesten uit de opleidingen van het conservatorium langs, van popkoor tot singer-songwriter en van orkest tot synthesizer-act. Het doel van de voorstelling is om Enschedeërs bij elkaar te brengen en kennis te laten maken met het muzikale talent dat de stad te bieden heeft. Na afloop is iedereen welkom voor de kerstborrel in de kantine van het conservatorium (Van Essengaarde 10) op 5 minuten lopen van de kerk. De toegang is gratis!