Marjan Vleeming
Marjan Vleeming Foto: Marjan Vleeming

Politie Kerstconcert met Sopraan Marjan Vleeming

vrijdag 15 december 2023 20:00 tot 21:45

Politie Kerstconcert in de Hofkerk te Oldenzaal.

Op vrijdag 15 december 2023 organiseren de Twentse Politie Kapel en het Politiekoor Twente een Kerstconcert in de Hofkerk, Hofmeijerstraat 1, te Oldenzaal.

Het orkest en het mannenkoor spelen en zingen bekende kerstmelodieën. Gedurende het concert worden de aanwezigen in de kerk uitgenodigd voor samenzang . Een kerstboodschap zal worden uitgesproken door de politiechef van Noord-Oost Twente, Tuncay Yarlugbas.

Als soliste zal optreden de bekende Twentse sopraan Marjan Vleeming die aan het conservatorium te Enschede is afgestudeerd. Aansluitend heeft ze lessen koordirectie gevolgd bij Kees Stolwijk. Naast haar professionele zang carrière dirigeert ze nu ook koren en geeft privé zanglessen.

Marian wordt op piano begeleid door Jan Willem Fikse. Hij is in Twente bekend als kerkmusicus. Naast zijn orgelspel zingt hij als tenor in de cantorij van de Protestantse Gemeente Enschede. Daarnaast is hij actief als cantor/dirigent van het projectkoor van de Protestantse Gemeente Losser.

Het Politiekoor Twente staat onder leiding van Leo Bekendam en de Twentse Politiekapel staat onder leiding van Willem Loff.

De toegang tot het concert is gratis.

Tijdens het concert wordt er gecollecteerd voor “de voedselbank Oost Twente” gevestigd aan de Nijverheidsstraat 97 te Oldenzaal. 

Aanvang concert is 20:00 uur en de kerk gaat open om 19:30 uur.