Pathmos Zomerfeest 2022
Pathmos Zomerfeest 2022 Foto:

Pathmos Zomerfeest 2022

zondag 4 september 2022 10:00 t/m 16:00

Muziek, braderie, NightGig, Ballonnenclown, “Nee hé ook dat nog!”, Eten & Drinken en natuurlijk springkussens. Het zijn maar een paar van de vele activiteiten tijdens ons Pathmos Zomerfeest. We vieren ons Pathmos Zomerfeest dit jaar voor de 18e keer en het belooft weer een groot maar vooral gezellig feest te worden. De datum is vastgesteld op zondag 4 september 2022. Zoals elk jaar zullen er kramen geplaatst worden in en rondom het eenden parkje, Spinnerstraat, de Boei en de Buitenweg. Het zomerfeest zal om 10.00 uur beginnen en zal eindigen tegen 16.00 uur.

 

Kinderactiviteiten

Op het eenden parkje zijn kinderactiviteiten georganiseerd. Kinderen kunnen onder meer dansen op de muziek van de DJ, springen op de springkussens en stormbaan, geschminkt worden of een tocht maken rondom ons mooie Pathmos in de huifkar. Dit jaar is er ook een ballonnenclown die prachtige ballonfiguren zal maken en hebben we GRATIS popcorn en suikerspin voor de kinderen

Eten & drinken

Uiteraard zijn er ook weer genoeg eetkramen! Op het eenden parkje zal patat worden verkocht, bij de Boei wordt braadworst, heerlijke pannenkoeken, loempia’s en vis worden verkocht rondom het eenden parkje en bij de buitenweg hebben we heerlijke gehaktballen en andere lekkernijen.

Entertainment

Zoals elk jaar is er ook volop aandacht voor entertainment. De Band NightGig zal op het plein bij de Boei voor muziek zorgen. De Tetterkeerlkes zullen samen met “Nee hé, ook dat nog!” door heel Pathmos zorg dragen voor straattheater en muziek.

Kramen

Er worden natuurlijk weer veel kramen geplaatst in en rondom het eenden parkje, de buitenweg en de spinnerstraat bij de Boei. Er worden zowel nieuwe als tweedehands producten verkocht op het Zomerfeest.

 

Voor meer informatie over het huren van een kraam en het Pathmos zomerfeest verwijzen wij u graag naar onze website https://pathmos.nl/pathmos-zomerfeest/

 

Organisatie Pathmos Zomerfeest

Locatie