Wachtruimte Emmastraat 177
Wachtruimte Emmastraat 177 Foto: Walijne Schoenmaker

Verbouwing na 3 jaar afgerond

donderdag 29 september 2022 15:00 tot 17:00

Verbouwing afgerond na 3 jaar!

In 2019 begon een nieuw avontuur voor Podotherapie Oost Nederland, aan de Emmastraat 177 in Enschede kwam het buurpand te koop. Het pand, waar eerder studenten woonden, moest flink verbouwd worden. De maanden daarna hebben in het teken gestaan van plannen maken, wachten op een bouwvergunning, de juiste mensen vinden, verbouwen en inrichten. Daarbij kon niet voorkomen worden dat de patiënten enige hinder ondervonden van de verbouwing. Gelukkig was er veel begrip voor de situatie en begin juni was het dan zover: de eerste ruimtes konden in gebruik genomen worden!

Nu heeft de praktijk aan de Emmastraat een receptie, een ruime wachtruimte, 5 behandelkamers, een nieuw kantoor, een sterilisatieruimte en extra ruimte als werkplaats en één van de behandelruimtes kan worden gebruikt als operatiekamer. Naast deze hoofdlocatie heeft Podotherapie Oost-Nederland nog 13 praktijklocaties, gevestigd in Almelo, Borne, Denekamp, Eibergen, Enschede, Groenlo, Haaksbergen, Losser, Oldenzaal en Ootmarsum. Waar in verschillende samenwerkingen en gezondheidscentra wordt gewerkt.

Het team van Podotherapie Oost-Nederland onderzoekt en behandelt al 35 jaar iedereen om zonder klachten en vrij te bewegen. Samen met de patiënt zorgen zij dat de patiënt binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan staan, lopen, rennen en sporten. Iedereen in het team heeft een eigen expertisegebied en verschillende specifieke onderzoeksapparatuur ter beschikking om tot het ultieme behandelplan op maat te komen.

Kom de nieuwe ruimtes en wat daar wordt gedaan bekijken op de open dag op donderdag 29 september van 15 tot 17 uur aan de Emmastraat 177 in Enschede.