NIEUW! Cursus
NIEUW! Cursus "Omarm het donker" Foto: Richard Bussink

NIEUW! Cursus “Omarm het donker”

vrijdag 16 september 2022 8:00 tot vrijdag 2 december 8:00

Enschede, 26 juli 2022, In onze maatschappij zijn we erg gericht op welvaart, vooruitgang, groei, plezier, vermaak en afleiding. Er is eigenlijk weinig tot geen ruimte voor de andere kant van de medaille: stil staan, reflecteren, pijn, verdriet en verlies. We leren het weg te duwen, geen aandacht aan te besteden, het is een last waar we zo snel mogelijk van af willen.  

Jorien Schulten van Jorien Inspireert mocht er de afgelopen jaren achter komen dat wanneer we meebewegen met de stroom van het leven er veel minder lijden is dan wanneer we ons er tegen blijven verzetten. “Er is nou eenmaal pijn, verlies en ongemak. Als er meer ruimte was gemaakt in mijn leven om hier mee te leren omgaan, met kleine stapjes, dan had dat veel ellende bespaard” zegt Jorien. 

Nu ze weer uit het donker is voelt ze de behoefte om met de wereld te delen wat haar geholpen heeft (en niet!) en maakte ze de cursus “Omarm het donker”. Een online cursus van 3 maanden waarin je elke week per mail een filmpje krijgt toegestuurd waarin de opdracht wordt uitgelegd voor die week. De opdrachten zijn erg divers, begeleide meditaties, schrijfoefeningen, creatieve oefeningen, bewegingsoefeningen. “Je hoeft nergens ervaring mee te hebben, iedereen kan mee doen! Of je nu al een tijdje bezig bent met zelfontwikkeling of niet!” zegt Jorien. Daarnaast zijn er 3 momenten waarop de deelnemers samen komen om verhalen te delen, te verbinden en oefeningen samen te doen. En er is een 1 op 1 digitale coachsessie met Jorien. 

Voor wie is deze cursus bedoelt?

Voor iedereen die meer balans wil ervaren, persoonlijk wil groeien, zijn leven wil laten stromen en een waarachtig leven wil leiden. “Het heeft mij zoveel gebracht door ook ruimte te geven aan het donker. Er is meer balans ontstaan en veel meer vertrouwen in het leven. Dat gun ik iedereen”  

Praktische informatie

De cursus ziet er als volgt uit:

12 online lessen bestaande uit filmpjes (3 maanden)

3 live bijeenkomsten op zondag 9 oktober, 6 november en 27 november 

van 10:00 – 14:00 uur in Enschede 

Een 1 op 1 gesprek via Zoom, zelf in te plannen

Een besloten FB groep

Een boekje met verhalen van Jorien uit de donkere periodes

Een boekenlijst en andere tips die mij iets leerde over het donker  

De cursus start op vrijdag 16 september met de eerste opdracht in je mailbox

Kosten € 490,- Als je je voor 29 augustus aanmeld krijg je 20% korting

Meer informatie of opgeven kan via www.jorieninspireert.nl/cursus-omarm-het-donker/