Workshop Ismakogie van ‘Top tot Teen’ in Boekelo, Enschede
Workshop Ismakogie van ‘Top tot Teen’ in Boekelo, Enschede Foto: corry westgeest

Workshop Ismakogie van ‘Top tot Teen’ in Boekelo, Enschede

zaterdag 13 augustus 2022 13:30 t/m 16:00

Met ISMAKOGIE leer je met subtiele, zachte oefeningen je spieren en gewrichten op de juiste manier te gebruiken. Dit verbetert je natuurlijke bewegingsritme en zorgt voor opbouw van ‘de spierketting’: je voelt hoe je je spieren vanaf je voeten via je kruin tot en met je neus met elkaar in verbinding brengt. Deze spierketting ondersteunt je lichaam en blijft beter in model. Al gauw ga je dit bij al je dagelijkse bewegingen doen. Je staat stevig op de grond en bent beter in balans met je omgeving.

De workshop is een mix van theorie en praktijk. Je spieren, gewrichtsbanden en gewrichten worden soepeler en sterker. Je organen krijgen  de ruimte om hun werk te doen. Dit proces wordt aangestuurd vanuit de hersenen. Je stofwisseling, je hersenwerking en je conditie verbeteren. Het zal je verbazen hoe makkelijker je rechtop gaat zitten, lopen en staan. Draag makkelijk zittende, bedekende kleding(teken), neem een paar sokken, een badlaken of handdoek en een matje mee (als je het hebt) voor oefeningen op de grond.

De locatie is de workshoptuin van praktijk Monplus, Kleizerweg 12 Boekelo, Enschede 7548 PX. We oefenen buiten. De locatie is goed bereikbaar. Met openbaar vervoer en ongeveer 20 minuten lopen of met de auto tot aan het park. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

De workshop is op zaterdag 13 augustus van 13.30 tot 16.00 uur.

Informatie en opgave deelname bij docent Corry Westgeest, www.ismakogieCW.nl – ismakogieCW@tiscali.nl – 053 4763881

Locatie