Volksdansen - internationale dans/beweging

maandag 16 mei 19:30 - 22:00

Nivon natuurvrienden Enschede nodigt mensen uit die mee willen doen aan internationale dans en beweging. Volksdansen is leuk om te doen: – met dansen gebruik je 98% van je spieren. Het is dus een enorme goede manier van bewegen. – de hersenen worden goed getraind door de verschillende figuren en maatsoorten – kennismaking met verschillende volkeren en culturen. Dit is zo actueel nu we in deze tijd steeds internationaler/multicultureel leven. Op maandagavonden wordt er gedanst van 19.30 tot 22.00 uur. In groep I dansen meer oudere leden en beginners. Zij dansen van 19.30 tot 20.30 uur. Van 20.30 – 21.00 uur dansen groep I en II samen en groep II danst daarna van 21.00 tot 22.00 uur. In beide groepen is plaats voor nieuwe deelnemers. Er worden dansen geleerd uit Roemenië, voormalig Joegoslavië, Bulgarije, Israël, Griekenland, Turkije, etc. Je leert behalve de dans ook meer over de herkomst en het ontstaan van de dansen uit die landen. Waar: het Nivon gebouw, Dotterbloemstraat 120 Enschede. Informatie en aanmelding via E-mail: info@nivon-enschede.nl Bezoek www.nivon-enschede.nl

Locatie