Kom een keer meedoen met een waterpolotraining van EZC

zaterdag 3 december 2022 10:30 t/m 11:30

Op zoek naar een nieuwe sport? Gek op water? En kan je ook wel een beetje met een bal overweg? Kom eens kijken bij de waterpolotraining van EZC!EZC is DE zwemvereniging van Enschede. Wij richtten ons op wedstrijdzwemmen en waterpolo.Op zaterdagochtend 3 december is er een open waterpolotraining voor iedereen* die het leuk vindt om eens te kijken wat waterpolo inhoud en of het iets voor je is. De training is om 10:30-11:30 in Het Slagman. Graag aanmelden ovv naam/leeftijd via: jeugdcoordinatorwp@ezc-online.nl *voor deze training nodigen we alle jongens en meisjes uit die geboren zijn in 2009 - 2010 of 2011. Voor andere leeftijden mag u contact opnemen met onze Jeugdcoördinator Eveline van den Berg via het mailadres: jeugdcoordinatorwp@ezc-online.nl