Jorien Schepers
Jorien Schepers Foto: B. Bulsink

Workshop Hartverwarmend zingen voor vrouwen

vrijdag 2 december 2022 10:00 tot 12:00

Iedere maand organiseert Jorien Schepers een ochtend Hartverwarmend zingen voor vrouwen. Op vrijdag 2 december gaan we weer hartverwarmend zingen in de oude Roombeekschool in Enschede Noord. De korte en donkere dagen van december nodigen uit om naar binnen te keren, om te verstillen, te vertragen en te verzachten. Zodat je weer tot jezelf komt en je je kunt verbinden met je innerlijk licht. Als je zingt gaat dat bijna vanzelf. En bij het zingen van eenvoudige, zich herhalende liederen zonder ingewikkelde tekst of melodie ontstaat al snel de beweging van hoofd naar hart. Samen zingen, luisteren en stil zijn is een gloedvolle beweging van geven en ontvangen. 

We zingen op deze ochtend prachtige, hartverwarmende liederen over licht, vuur, stilte en verbinding en gaan zo samen op weg naar midwinter en de kerst. Tussen de liederen zijn we stil. In die stiltes klinkt onze muziek nog na en in onze liederen klinkt de stilte door. Dat is steeds weer een wonderschone ervaring. 

Iedere vrouw kan meezingen? Zangervaring is niet nodig. Je bent welkom met jouw eigen, unieke stem. De kosten van de ochtend zijn €12,50. Als je je (schoon) moeder, (klein) dochter (18+), oma, vriendin, vrouw of buurvrouw meeneemt betaal je samen €20,00.  

Je kunt je aanmelden via zingenmetjorien@gmail.com. 

Voor vragen en meer informatie: Jorien Schepers 06 – 12964034