Afbeelding
Foto: eigen

Kerstconcert Overdag Koor Enschede

zondag 18 december 2022 15:00 tot 16:30

Na 3 stille coronajaren hervat het Overdagkoor Enschede  zondag 18 december  zijn kerstconcert in de H. Jacobuskerk te Lonneker o.l.v. dirigent Jeffrey Bokma en op de piano begeleidt door Luc Oostindie. Het programma bestaat uit bekende traditionals  / christmas carols en hedendaagse kerstmuziek.  E.e.a. met een gastoptreden van de sopraan Rianne Smalbrugge, op de piano begeleidt door Corien Baan.

Aanvang 15.00 uur

Kerk open om 14.30 uur

De entree is gratis  en na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid voor een vrije gift.


Het Overdag Koor Enschede is in 2009 opgericht door dirigente Henriette Eikenaar.  In de afgelopen 13 jaar  is het OKE uitgegroeid tot een gemengd koor van 50 enthousiaste ouderen voor wie naast het zingen de gezelligheid zeker zo belangrijk is.  Het repertoire beslaat een ruim aanbod van populair tot klassiek. Er wordt gezongen in diverse talen van Nederlands tot Zuid-Afrikaans en van Engels tot Latijns. Met uitzondering  van de sopranen is het Overdagkoor Enschede altijd driftig op zoek naar   alten, tenoren en bassen. 

De repetities vinden plaats op de dinsdagochtend van 10.00 - 11.30 uur in het repetitiegebouw van de Drum en Marching Band Enschede aan de Herculesstraat 10.