TTV ‘t Volbert heeft plaats voor tafeltennissers

dinsdag 13 december 2022 19:30 tot dinsdag 19 december 22:00

Elke dinsdagavond speelt tafeltennisclub ‘t Volbert in het NIVON-gebouw aan de Dotterbloemstraat 120. (tussen 19.30 - 22.00 uur) Wij spelen recreatief, dus gezelligheid staat voorop. Sommige leden werken nog, anderen zijn gepensioneerd en de een speelt wat beter dan de ander, maar dat gaat allemaal prima samen. We spelen met twee tafels, maar als we even moeten wachten, praten we bij een kopje koffie over van alles en nog wat. Sommige tafeltennissers komen al om half acht en langzamerhand druppelen de andere leden binnen. Meestal zijn we om een uur of tien uitgespeeld. We kunnen nog enkele nieuwe leden gebruiken. Wellicht iets voor jou? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken! Nadere informatie op de dinsdagavond aan de Dotterbloemstraat 120. Het Nivon gebouw ligt achter de flat, ter hoogte van bushalte lijn 6.