Jacomijn Heupink tijdens een van haar reizen
Jacomijn Heupink tijdens een van haar reizen Foto: Jacomijn Heupink 20190108

Wereldreizigster en politiemedewerker over “Zinvol reizen”

maandag 12 december 2022 14:00 tot 16:00

Maandag 12 december komt: Jacomijn Heupink, werkzaam bij de Politie Oost Nederland. Maar is meer globetrotter en wereldreiziger. Jacomijn was eerder te gast en hield een fantastische presentatie over haar reiservaringen als vrouw alleen in de meest exotische landen. Zij heeft een groot deel van Zuidoost-Azië in haar eentje bezocht. Tijdens haar reizen als backpacker wisselt ze authentieke plekken om te overnachten af, met wat meer luxe hotels en dompelt ze zich graag onder in de plaatselijke cultuur. Haar grote reiswensen om Zuid-Amerika, Zuid Afrika en het Midden Oosten te ontdekken zijn deels al vervuld. Naast enthousiaste reizigster, schrijft Jacomijn ook regelmatig op haar eigen blog https://zinvolreizen.nl en https://safeandhealthytravel.com Zij gaat het hebben over de zin van het reizen. Het contact met de locals, het inzien van hoe inventief mensen zijn, tot aan hoe goed wij het hebben. Begrip krijgen voor elkaar, begrip tonen voor elkaar. Leren van elkaar. En dus zo lokaal mogelijk reizen. Je geld lokaal besteden. Ook zal zij haar 35 dagen durende pelgrimstocht; haar maand intern yogales in India en haar 3x10 dagen mediteren aanhalen. Diepgaan om intense ervaringen te beleven…

Nivon natuurvrienden Enschede organiseert op maandagmiddagen een lezing. De maandagmiddag vanaf 13.45 uur inloop en om 14.00 uur begint de lezing of presentatie.

Voor een boeiende lezing of presentatie moet je op maandagmiddag bij het Nivon zijn. En dat voor een heel klein prijsje. Op de maandagmiddag kun je er terecht voor een programma vol cultuur, natuur, folklore, vreemde landen en humor. Denk daarbij aan schitterende natuuropnames van ons Twente of juist ver weg, verhalen over reizen, geschiedenis toen en nu, of Twentse historie. De beste presentatoren in de Regio komen het u graag vertellen. 

Ieder is hartelijk welkom. Nivon-gebouw, Dotterbloemstraat 120 bij bushalte lijn 6 

Entree € 5,- NIVON-leden € 3,-

Nadere informatie en aanmelden bij: info@nivon-enschede.nl