Meditatie met Gratie door Teresa Brefeld
Meditatie met Gratie door Teresa Brefeld Foto: Marlies Aarnink

Meditatie met Gratie

zondag 11 december 2022 10:00 t/m 11:30

Meditatie met gratie: drie workshops met een dansante warming up, Kundalini yoga oefeningen om de adem en lichaam en geest te versterken, met daarna een dynamische meditatie (zittend op de mat, met bovenlichaam en armen) die deelnemers met elkaar maken. Met elkaar plezier maken en de beweging met de adem en de mantra verbinden. Serie van 3 workshops, de eerste was 27 november, de tweede was op 4 december en deze is op 11 december zelfde locatie.

De armbewegingen stimuleren de lymfestroom en dat stimuleert de werking van ons immuunsysteem. Symbolisch openen we met onze armen ons hartgebied en geven ruimte aan hart, longen en andere organen. Ondersteund door het ritme van de mantra en de bewegingen, gecoördineerd met de adem, creëer je nieuwe ervaringen en brengt dit je een flow. Begeleid door de vibratie van de mantra’s ontmoeten jouw handen en het helende geluid elkaar.

Praktisch: de workshop gaat met minimaal 6 aanmeldingen door. Je krijgt na aanmelding 3 dagen van te voren de bevestiging of het doorgaat of niet.

Kosten: voor alle drie de workshops 37,50 euro; een losse workshop kost 13,50 euro.

Locatie: Yogacentrum Enschede, Lijsterstraat 11, 7523 ER Enschede.

Bel Teresa Brefeld voor meer informatie of opgave: 06-52140893. Of ga naar de website www.teresayogaendans.nl.