Afbeelding
Foto: Danielle Nijhuis CSNUt Soulconnections

In loving memory,

zondag 11 december 2022 10:30 t/m 12:00

Is er leven na de dood , zijn er mensen die ons begeleiden.

Maandelijks organiseert een Spirituele bijeenkomst waarin Mediumschap en healing en filosofie met jullie gedeeld wordt.

 Iedereen is welkom

Alle  bijeenkomsten zijn gestoeld op de Engelse Methodiek Mediumschap 

Wat is een spirituele Dienst?

Wat is een spirituele bijeenkomst?

Elke religie drukt haar geloof op een unieke manier uit, maar de meeste religies hebben een aantal dingen gemeen. Als je een Spirituele dienst bijwoont, zullen er dingen zijn waar je misschien bekend mee bent. Bijvoorbeeld gebed, muziek en stille bezinning. Je kunt ook een verhaal in woord horen die tot nadenken aanzet, vaak afkomstig uit een breed scala aan bronnen.

Een ander kenmerk is het geïnspireerd woord, die op dat moment meestal onvoorbereid en geïnspireerd is door de Spirituele wereld via de ziel van het werkende medium. Het doel is om het denken over ons leven aan te moedigen door de lens van de spiritualisme filosofie (gebaseerd op de zeven principes).

Ook gebruikelijk in een spirituele dienst wordt tijd besteed aan Healing. Dit kan gewoon een stille tijd zijn voor de aanwezigen om healings gedachten uit te zenden (voor mensen op afstand), of een demonstratie van healing door een Healing medium. Healing is altijd een essentieel onderdeel van de spiritualistische religie.

Veel diensten omvatten ook een demonstratie van bewijskrachtig mediumschap. Dit houdt in dat er werkende medium boodschappen van de overleden dierbare doorgeeft aan de aanwezige van de dienst. Dit is geen vorm van vermaak, maar een manier om het principe van het eeuwige voortbestaan van de menselijke ziel te demonstreren. Het ondersteunt de filosofie en moedigt contemplatie aan over het grotere spirituele plaatje dat de Goddelijke wereld voor ons heeft voorzien.

11 December  

10:30-12:0

Wijkcentrum de Roef 

Stichting SCS

Assosiated Body SNU