Ton Annink (studio RTV Spunck)
Ton Annink (studio RTV Spunck) Foto: RTV Spunck

Concert Leerlingen kunstklas muziek i.s.m. Twentse Politiekapel

zaterdag 8 oktober 2022 20:00 t/m 22:00

Zaterdag 8 oktober speelt de kunstklas muziek van Kottenpark samen het Twentse Politiekapel in de Distelzaal van Het Stedelijk Kottenpark. Dit ter ere van het 95 jarige bestaan van de Twentse Politie Kapel.  De voorstelling start om 20.00 uur in de Distelzaal van Het Stedelijk Kottenpark aan de Lyceumlaan 30 in Enschede. 

De entree is gratis entree met vrije gift voor muziekprojecten voor Oekraïne.

Afgelopen woensdag was Ton Annink, coördinator kunstklas muziek samen met Chantal Westerhof, woordvoerder Politie Oost Nederland en 4 muziekleerlingen te gast bij het cultuurprogramma Spunck van RTV Oost. Benieuwd naar de uitzending? Bekijk dan onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?v=NvOaNYSHrpM