• Alles
 • (12)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (6)
  Sport
 • (4)
  Cursus-Workshop

Workshop Stembevrijding Lonneker

vrijdag 27 maart 9:30 t/m 11:30 uur

Anneke Elfrink

Stembevrijding gaat om de kunst jezelf te bevrijden uit het keurslijf van “hoe het hoort” (Jan Kortie). Het kan zijn dat je je in het dagelijks leven wat inhoudt. Een deel van jou wordt op deze manier ontkend en dat kan eenzaam voelen.

Stembevrijding kan je helpen te openen en verbinding te maken. In eerste instantie met jezelf, daarna ook met de ander. Dit doen we door stil te zijn, waar te nemen, te ademen, zuchten, klanken, zingen, delen, bewegen . . . .

Er kan niks fout gaan en niks hoeft. Jij zingt wat er op dat moment gezongen wil worden en geeft zo ruimte aan dat wat er in je leeft, aan jouw natuur! Dat kan je naast meer verbinding met jezelf, ook meer echt contact met de ander brengen. Je kunt een groter vrijheidsgevoel en meer levendigheid gaan ervaren.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?

Mail of bel met annekestembevrijding@gmail.com of 06 10670954

Kosten 20 euro.

Over Anneke Elfrink

Aan de Academie voor Stembevrijding van Jan Kortie heeft Anneke na het introductiejaar, de 2-jarige opleiding tot stembevrijder gevolgd en afgerond. Ze geeft sinds 5 jaar met veel plezier stembevrijding aan (jaar-)groepen en individuen. Daarnaast werkt ze parttime als verpleegkundige in de revalidatiezorg


deel deze activiteit

Locatie

IJsclub Lonneker
Lonneker
45 SpolminkkampHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden