• Alles
 • (7)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (2)
  Natuur
 • (14)
  Cursus-Workshop

Met duizendschoon en 1001 planten

zondag 20 juni 10:00 t/m 17:00 uur

Foto:

Tuinliefhebbers zijn zondag 20 juni van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Tuin Beckelo aan de Beckumerstraat 460 tussen Beckum en Boekelo. Als het een beetje meezit bloeit er dan nog steeds de roze regen. Mocht het die dag regenen dan kunnen bezoekers bijna onder de roze regen schuilen, zo groot is ie! Verder zijn er verschillende duizendschonen te bewonderen en nog wel zo’n duizend andere bloemen, zoals heuchera, alliums en hesperis.

Heel veel soorten en kleuren

In de liefst 2400 vierkante meter tuin van Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen zijn er volop siergrassen, groenten en tal van kleurrijke planten, struiken en bomen. Vanaf de kronkelende paadjes, soms bijna verborgen zitbanken en leuke schuilplekjes – ook handig bij regen – kunt u al dat moois in alle rust bekijken.

Koffie en thee met iets erbij

Natuurlijk staan koffie, thee met iets om te happen zondag klaar. En wie op tijd komt kan de tuincollectie aanvullen met leonotis-planten, in dit geval een versie met oranje bollen.

Op 20 juni verhinderd? Dan kunt u nog op 25 juli, 22 augustus, 19 september of 17 oktober terecht in Tuin Beckelo. Buiten deze dagen is de tuin op afspraak geopend voor tuinclubs:

tuinbeckelo@gmail.com Facebook: tuin.beckelo


deel deze activiteit

Locatie

Tuin Beckelo
Enschede
Beckumerstraat 460
7548pv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden