• Alles
 • (5)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (5)
  Sport
 • (2)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Jaargroep Stembevrijding "Zing jezelf"

woensdag 8 januari 9:30 - 11:15 uur

Guus Busscher

Iedereen kent de angst om afgewezen te worden. Soms willen we die angst het liefst weg duwen (wat veel energie kost) of doen we alsof hij er niet is (dan bouwen we bijvoorbeeld een muurtje op).

Stembevrijding helpt jou je angstige deel te omarmen, het er te laten zijn en het zelfs, juist, te laten horen. We geven klank aan datgene wat soms zo lastig is om uit te spreken (omdat er bv schaamte of schuld op zit of omdat er geen woorden voor te vinden zijn).

Dat geeft je naast een enorm vrijheidsgevoel, meer verbinding met jezelf en van daaruit ook meer echt contact met de ander. Het helpt je steeds meer bij je eigen levenskracht en blijheid te komen.

Er is ruimte voor stilte, voor voelen hoe het nu in jou is, voor zuchten, bewegen, voor zingen, voor delen. Er kan niks fout gaan en niks hoeft.

Jij zingt wat er op dat moment gezongen wil worden en geeft zo ruimte aan dat wat er in je leeft. Dit werkt bevrijdend en verbindend.

Ik heb er heel veel zin in om je mee te nemen langs deze stembevrijdende weg en jou te begeleiden ruimte te geven aan jouw stem, jouw klank.

Zodat er meer ruimte ontstaat voor jouw Jou-zijn!

Wil je dit in een veilige omgeving in een vaste groep ervaren? Dan is er de mogelijkheid om vanaf 11 september 2019 t/m 13 mei 2020 mee te doen in een vaste jaargroep. Maandelijks op de 2de woensdagochtend in Lonneker.

Je vindt steun en herkenning bij de groep, ieder met een eigen verhaal, een eigen klank!

Mocht je interesse of vragen hebben laat het me graag weten. Je kunt me bellen op 06 10670954 of mailen naar annekestembevrijding@gmail.com

De bijdrage die ik vraag is 112,50 euro voor 9 lessen.

Stembevrijding is voor iedereen die er voor open staat.

Hartelijke groet en een heerlijke zomer, Anneke Elfrink


deel deze activiteit

Locatie

Ijscub
Enschede
Spölminkkamp 45
7524dv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden