• Alles
 • (13)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (4)
  Evenement
 • (5)
  Cursus-Workshop

Donny Scholten-Coelet - Beautiful world

woensdag 14 oktober 12:30 t/m vrijdag 20 november 17:00 uur

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met foto’s van Donny Scholten-Coelet. De tentoonstelling is te zien van 14 oktober t/m 20 november 2020. U bent van harte welkom de tentoonstelling te komen bekijken. Een officiële opening wordt niet georganiseerd vanwege het coronavirus. Donny is aanwezig in de galerie bij de start van de tentoonstelling op 14 oktober om 12:30 uur en elke vrijdagmiddag t/m 20 november.

De tentoonstelling markeert een belangrijk moment in het leven van Donny Scholten. Sinds 1988 werkte zij zowel bij het ITC, Faculty of Geo-information Science and Earth Observation van de University of Twente, als bij Fotogalerie Objektief. Echter dit jaar is de tijd aangebroken afscheid te nemen van het ITC wegens vervroegde pensionering.

Fotografie was en is altijd aanwezig. Donny is een van de oprichters van Fotogalerie Objektief en organiseerde jarenlang veel tentoonstellingen, maar zij beoefent ook zelf de fotografie. Slechts in gezamenlijke tentoonstellingen trad zij daarmee naar buiten. Het afscheid van het ITC is de aanleiding nu eens de schijnwerpers te richten op haar eigen werk.

In de tentoonstelling laat Donny foto’s zien die zijn genomen tijdens de vele reizen die zij maakte over de hele wereld zoals: Amerika, Canada en Chili. De foto’s tonen de grootsheid van de wereld en de schoonheid van de natuur.


deel deze activiteit

Locatie

Fotogalerie Objektief
Enschede
Walstraat 33
7511ge


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden