• Alles
 • (7)
  Overig
 • (2)
  Sport
 • (2)
  Natuur
 • (14)
  Cursus-Workshop

Inspirerende ontmoeting: Gabriëlla Grozs

woensdag 24 november 13:00 uur

Ontmoet Gabriëlla Grosz

Gabriëlla was dit jaar één van de genomineerde vrouwen voor de Brigit Simons Award. Begin jaren 80 kwam ze naar Nederland vanuit Hongarije. Een paar jaar later startte ze met een studie aan de AKI en ging ze in Enschede wonen. "Mijn echte leven is toen pas begonnen." Sinds die tijd is er veel gebeurd. Nu is ze onderneemster en heeft ze haar eigen yogastudio. Ze is moeder van een zoon die ze alleen heeft opgevoed en ze is een echte doorzetter.

Tijdens elke inspirerende ontmoeting deelt een vrouw uit Enschede of omgeving haar persoonlijke verhaal. Een verhaal over eigen keuzes maken, vallen en weer opstaan, ontdekken wat je echt wilt of hoe je helemaal opnieuw begint in een ander land. Laat je ook nu weer inspireren.

Tijdens de Inspirerende ontmoeting deelt Gabriëlla haar verhaal over de uitdagingen die ze tegen kwam toen ze in Nederland kwam en ze haar eigen leven opbouwde. Over haar leven als alleenstaande ouder met een eigen bedrijf. Over wat haar geholpen heeft om te komen waar ze nu staat.

Kom jij ook?

Wil je bij deze Inspirerende Ontmoeting aanwezig zijn? Stuur een mail naar info@sive.nl. Dan ontvang je de link en informatie over hoe je deel kan nemen.


deel deze activiteit

Locatie

SIVE
Enschede
Pijpenstraat 15
7511gm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden